Lår
Web
Belægningssten
Beklædning
Sjov
Brugte ringe
Træning af lår
Malerirammer
Containerleje
Bygge
Materiel

Spar penge – lej dit materiel!

Mange vil på det ene eller andet tidspunkt komme til at stå overfor udfordringer i forhold til materiel til en byggeopgave. Måske du lige mangler en lift til at nå taget, det helt rigtige værktøj til at kæle for detaljen eller noget helt tredje. Da det kan være en dyr affære at skulle investere i helt nyt værktøj, er der mange danskere, der benytter sig af materieludlejning.

Her har du nemlig mulighed for at leje dit materiel til en ganske favorabel pris i forhold til at skulle købe remedierne selv.

Materiel kan mange steder lejes på både time-, dags- og ugebasis, hvorfor der er lagt op til masser af fleksibilitet, hvilket gavner dig, når du står med en byggeopgave.

Den økonomiske besparelse er ret signifikant, og derfor er det for mange danskere mere rentabelt at leje frem for at købe materiel.
 

Bliv klædt godt på, når du lejer maskiner


Maskinudlejning er ganske populært, når der står et byggeprojekt for døren. Nogle gange kan man være heldig at kende en fagmand, der ligger inde med lige netop den maskine, man skal bruge, men oftest må man ty til maskinudlejning.

At leje diverse maskiner er dog ikke noget, man bør frygte for. Økonomien i det er nemlig oftest ganske fornuftig, da man mange steder har mulighed for at leje maskinen i blot dage ad gangen, hvis dette er nødvendigt.

Ligeledes er det også fagfolk, man lejer af, hvorfor der følger en masse ekspertise og knowhow med, når man lejer en maskine. Hvis du derfor mangler et tip eller trick til din byggeopgave, kan du med fordel bare forhøre dig ved udlejningsstedet, da de ligger inde med masser af idéer til, hvordan du får mest mulig ud af den lejede maskine.
 

At leje værktøj til skarpe priser

I Danmark er det næsten et hvermandseje at have en pæn mængde værktøj i garagen.

Ofte finder man således et par save, en håndfuld skruetrækkere og nogle hamre. Dertil kommer, at andre har noget mere avanceret værktøj, der giver mulighed for at løse mere komplicere byggeopgaver.

Alligevel har meget af det hjemmeliggende værktøj dog ofte en del år på bagen, og det bedste resultat indhentes ofte ved brug af nyt værktøj.

Derfor kan det være en god idé for mange at leje værktøj til den næste byggeopgave.

Værktøjsudlejning giver nemlig mulighed for at leje moderne værktøj til yderst konkurrencedygtige priser. Ligeledes er der ofte mulighed for værktøjsudlejning i det lokale byggemarked, mens der lokalt også findes en række firmaer, der lever af at leje moderne værktøj ud. Hvis du derfor er træt af den gamle fukssvans eller den rustne hammer, kan det være en god idé at tjekke muligheden for værktøjsudlejning ud.
 

Spar penge og plads – lej din trailer!


Det er ganske, ganske få gange om året, man har brug for en trailer, og for nogle er det måske endnu sjældnere end det.

Trailere bruges ofte, når der skal transporteres haveaffald, flyttegods eller andet, hvilket altså er begivenheder, der forekommer ret sjældent. Derfor er det også kun for de færreste, det er en god idé at have en trailer til at stå.

Trailerudlejning er muligheden for at mange andre danskere, der ikke har brug for en trailer i tide og utide. For et forholdsvist lille beløb er det nemlig muligt at leje en trailer i alt fra et enkelt døgn til flere uger.

Trailerudlejning er altså derfor meget fleksibelt, og der er efterhånden mulighed for at leje trailere mange steder rundt om i landet.
 

Motorbøren – din næste yndlingsmaskine?


Mange gør-det-selv-folk har her til lands et yndlingsredskab eller en yndlingsmaskine, når en byggeopgave skal klares.

Hvis byggeopgaven betyder, der skal transporteres store mængder materiale, eksempelvis grus, jord, sand eller sten, kan det være en god idé at leje en motorbør, hvilket hurtigt kunne gå hen at blive din yndlingsmaskine.

Hvis du eksempelvis skal transportere sten til en ny indkørsel fra den ene ende af din grund til den anden, kan det være en ret tidskrævende affære at gøre dette. Trillebørens kapacitet er nemlig stærkt begrænset, både i form af vægt og rumfang, hvorfor du kun kan transportere begrænsede mængder af gangen.

Trillebøren får derfor markant baghjul af sin "storebror", motorbør, der er en slags motoriseret trillebør. Her er belastnings- og ydeevnen markant forbedret, hvorfor du nemt og hurtigt kan transportere tunge mængder og meget materiale på én gang.
 

Lej en fliseklipper – din bedste ven under flisearbejdet


Hvis du i dit næste bygge- eller anlægsprojekt skal arbejde fliser, er det næsten uundgåeligt at bruge en fliseklipper – medmindre fliserne slet ikke skal skæres til på den ene eller anden vis.

Fliseklipperen bruges nemlig, når den sidste række fliser i indkørslen ikke helt passer, når der skal skæres former på den firkantede terrassesten eller andet.

Fliseklipperen klarer nemlig og hurtigt opgaven, hvorfor den er en yndet redskab hos mange.

Det er dog de færreste, der ligger inde med en fliseklipper, da det er relativt sjældent, man har brug for denne.

Heldigvis er dog mulighed for at leje sådan en til en fair pris hos flere firmaer og byggemarkeder.

Fliseskæren er for mange nem at bruge, ligesom du også vil modtage en kort introduktion til redskabet, når du lejer denne.

Vil du gerne finde workshops eller kurser hvor du kan lære mere om eksempelvis brug af forskellige maskiner, så kig i disse online kalendere.

Oplev Odense
Oplev Billund
TV Syd kultur
Startkalenderen
Sejlkalender
Springgymnastik