Lår
Web
Belægningssten
Beklædning
Sjov
Brugte ringe
Træning af lår
Malerirammer
Containerleje
Bygge
 
Malerirammer

Har du et maleri som skal indrammes så det kan hænges op hjemme i huset skal du bruge en rammemontør som kan håndbygge en professionel ramme i høj kvalitet til dig og dit maleri.

Malerirammer bør være lavet af træ, da alternativet med alurammer ikke giver den samme charme til maleriet som trærammer gør.

Afhængigt af størrelsen på maleriet er der forskellige rammelister som du kan vælge mellem til din maleriramme. Jo større maleriet er, jo bredere skal ramme være.

Bredden skal følge størrelsen af det maleri som skal indrammes da rammen ellers ikke vil kunne klare den egen vægt og maleriet vægt. Med et stort maleri og en smal træramme vil rammen hurtigt blive skæv.

Blandt trærammer til indramning af malerier har du mange muligheder for at vælge forskellige farver, mønstre, former osv. Du kan købe alt fra de klassiske guldrammer over sølvrammer og sorte rammer, til rammer i skingre højglans farver.

Pas på med ikke at købe for billige rammer til indramning af dit maleri, da mange af de billige rammer fra Kina er produceret i træ med en for høj ph-værdi. Ved en for høj ph-værdi i trærammen er der sandsynlighed for at maleriet tager skade af rammen.

Tag en rammemontør med på råd inden du vælger hvilken rammeliste der skal bruges til at bygge din nye maleriramme med.

Det kan være rammemontøren hos Skipperens Rammer fra Aalborg hvor du både kan bestille maleriramme og indramning online eller hvor du kan komme ind til rammeværkstedet og se de mange forskellige rammer.

Skrevet af Martin Kjrgaard Jensen