Lår
Web
Belægningssten
Beklædning
Sjov
Brugte ringe
Træning af lår
Malerirammer
Containerleje
Bygge
 
Bygge

At bygge nyt hus kræver meget forberedelse.

Vil du gerne bygge et nyt hus er der flere forskellige både større og mindre ting som du skal tage stilling til.

Du skal blandt andet vælge:

Byggegrund, herunder størrelsen på grunden, geografisk placering og lignende. Det er dog ikke alt du skal tage stilling til når du vælger en byggegrund, for hvordan er grunden placeret i forhold til vejen? Er det muligt at bygge drømmehuset på grunden og hvordan kommer terrassen, haven osv. til at vende i forhold til solens gang? Er det vigtigt at der kan etableres en køkkenhave i haven skal du også sikre dig at der er et stort nok areal som kan være i solen hele dagen. Skal du vælge at bygge et længehus, et vinkelhus, et h-hus eller et helt andet type hus?

Byggevirksomhed, herunder hvilken type af hus der skal bygges. Der er stor forskel på hvad du får for pengene, og der er forskel på hvad der er inkluderet i listepriserne som kan findes rundt omkring. Det handler om planlægning og masser af spørgsmål, så du er sikker på at huset bliver som du ønsker det. Nogen har dørtrin med som standard, mens andre leverer deres standardhuse uden dørtrin. Nogen har 70 cm udhæng mens andre har 30 cm udhæng som standard, og sådan er der forskelle hele vejen rundt i huset.

Afhængigt af hvem der skal bygge er der også forskellige muligheder indenfor valg af køkken. Nogen blander sig ikke i hvilket køkkenfirma du kan bruge, mens andre byggevirksomheder har gode aftaler med køkkenleverandører og dermed tjener byggevirksomheden en god skilling på at du skal vælge køkken fra et bestemt sted.

Det vil ofte være en fordel at få en fast pris alle de steder du kan så du ved hvad den reelle pris på byggeriet bliver. Det kan hurtigt løbe stærkt med ekstra fundering, hvor der altid skal laves mere end der er med som standard.

Vil du gerne have inspiration og lære af andres erfaringer findes der en lang række byggeblogs som du kan følge. Se eksempelvis bloggen Vores Nye Hus eller søg på google efter andre blogs.
 
Du kan finde mere information om byggeri, samt inspiration til valg af byggematerialer og information om tilbygning på siden her: http://www.bricksite.com/tilbygningen/gode-sider