Lår
Web
Belægningssten
Beklædning
Sjov
Brugte ringe
Træning af lår
Malerirammer
Containerleje
Bygge
 
Brugte ringe

Køb dine fingerringe brugt og spar mange penge

Handel med brugte ting, er gennem de seneste år eksploderet i Danmark. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man køber ting brugt. Smykker er bestemt ingen undtagelse. Smykker er faktisk en af de kategorier, hvor der er flest penge at spare. Fingerringe er specielt populære, når det kommer til køb og salg af brugte smykker. Fingerringe holder som regel godt og man kan derfor godt finde en gammel ring, som stadigvæk er i super god stand.

Handel med brugte smykker, herunder fingerringe foregår primært på DBA.dk. Hvis man laver en søgning på ”ringe – smykker,” dukker der hele 79 sider op med ringe. Der er altså massere at kigge på og der er helt sikkert nogle gode fund gemt blandt de mange ringe. Hvis man f.eks. er på jagt efter en guld eller sølv ring, så er DBA.dk et godt sted at starte. Her kan man få en guld eller sølv fingering, til en pris der er langt under den, man skal betale i en smykkeforretning. Ringen er ganske vist også brugt og måske lidt slidt, men med den besparelse man opnår, er det noget de fleste kan leve med. Indimellem vil man selvfølgelig støde på ringe som er flotte, men også ret slidte. Her kan det dog ofte godt betale sig, at købe ringen og så gå ind til en sølv & guldsmed og få den frisket op.

DBA.dk er ikke det eneste sted, hvor du har mulighed for at gøre et fund. Der findes også sider  som guloggratis.dk og så er handlen med brugte ting på de sociale medier også eksploderet. Man kan også vælge den helt traditionelle måde, hvor man tager ud på et loppemarked og kigger efter en brugt fingerring.